«

»

Take a Plaster – Méregtelenítő tapasz

2-ks-take-a-plaster-detoxikacni-naplast-A faecet tapaszt arra fejlesztették, hogy segítse a szervezet revitalizálását, jobb egészségi állapotot és hosszabb életet garantáljon. A faecet tapasz teljes mértékben természetes, biztonságos és könnyű a használata.

Fő összetevők:

Faecet

A faecet javítja a vér áramlását és ozmó­zishatás révén elősegíti a méreganyagok sejthártyán keresztüli áramlását, amelynek során jelentős mértékben eltávolítja a káros anyagokat a talp pórusain keresztül. A faecet emellett képes eltávolítani a méreganyagokat a duzzadt testrészekből, illetve egyéb duzza­natokat okozó problémákat is enyhíteni.

Bambuszecet

A bambuszecet a bambusz elszenesedésének egy rend-kívül ritka és értékes mellékterméke.

Kimagaslóan jó elnyelő- és sterilizáló-képes­séggel rendelkezik. Ráadásul a bambuszecet állítólag háromszor olyan hatásos, mint a faecet. Kedvező gyógynövény tulajdonságait az emberi szervezet káros hulladékanyagainak eltávolítására használják.

Turmalin

A turmalin – stabilizáló és tisztító tulaj­donsága révén – szállítja a fertőtlenítő és felszabadító energiát a teljes idegrendszer számára. A termékben a turmalin eltávolítja a lerakódásokat, illetve javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ennek következtében a turmalin ugyancsak hatásos a stressz enyhítésében, az életerő fokozásában és az immunrendszer erősítésében.

További összetevők: 

Dextrin, páncél por, C-vitamin, növényi rostok.

Szervezetünket folyamatosan bombázzák a környezetünkben található szennyeződések és az ételben és italban jelenlévő mérgező anyagok. Az ilyen vegyületek testünkben felgyülemlenek.

Amennyiben nem ürülnek ki, ezek az anyagok toxikus hulladékká válhatnak, melyek elszaporodnak a szervezetben és különböző betegségeket és agyi rendellenességeket idézhetnek elő.

A felgyülemlett toxikus hulladék az összes szervrendszer működésének zavarát okozhatja, emellett szerveinket, izületeinket és szöveteinket gyulladásoknak teheti ki. Amint a gyulladást keltő mikroorganizmus burjánzani kezd, a betegség kialakulása is kezdetét veszi.

Amikor a szervezetünkben jelenlévő hulladékanyagok szintje elér egy bizonyos szintet, az fáradtságot, álmatlanságot, agyi és idegrendszeri zavarokat és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.

talp akuna.jpgA hagyományos kínai orvostudomány tapasztalataiból és bizonyított eljárásaiból okulva a „Take a Plaster” méregtelenítő tapasz segít megtisztítani szervezetünket a toxikus hulladéktól. Az emberi test felszínén több mint 360 reflexiós pont található.

Ezek közül több mint 60 a talpon helyezkedik el, ami a hagyományos kínai orvoslás szerint a „második szív”. A méreganyagok napközben testünkön végigvándorolnak, és a láb reflexiós zónájában felhalmozódnak. A különböző fafajok kivonatából nyert faecet képes a talp reflexiós pontjain keresztül kiválasztani ezeket a méreganyagokat.

A hagyományos kínai orvoslás ezen alapelve mentén jött létre az új Akuna termék – a „Take a Plaster” tapasz.

Ahogy a testben keringő vér áthalad a lábakon, a talpra helyezett tapasz kivonja a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat. A káros anyagokat ez által természetes módon távolítja el, és így a vér könnyebben áramolhat keresztül a lábakon, és a szervezet helyreállítja az optimális egészségi állapotot.

Összességében ez a tisztító folyamat a test természetes egészségét segíti elő, illetve a gyógyító folyamatokat is serkenti; úgymint:

•csillapítja a fájdalmat és csökkenti a duzzanatokat

•erősíti az immunrendszert

•enyhíti a fáradtságot

•javítja az alvás minőségét

•elősegíti az anyagcserét

A kedvezményes vásárlási feltételekről kérjen tájékoztatót az info@tonikum.hu e-mail címen vagy érdeklődjön telefonon a +36/30.345-5-345-ös telefonszámon.