«

»

Akuna CLEAR NATURE kozmetikai család

Az Akuna CLEAR NATURE kozmetikai család régóta egyet jelent a magas minőséggel és az egészséges életmóddal.

 

kosmetika_hromadne_new_smaller[1]

 

 

Jellemző tulajdonságai közé tartozik a kitűnő használati érték, pozitív hatás az egészségre, kíméletesség az emberi szervezetre és a környezetre.

A CLEAR NATURE kozmetikai család fejlesztésé­ben, ugyan úgy, mint a többi termékben is vissza­tükröződnek a legújabb irányzatok – bőrgyógy­ászati, gyógynövénytani kutatások, a fogyasztók részéről érkező pozitív észrevételek valamint az Akuna részéről biztosított folyamatos minőség­ügyi fejlesztések. Mindezek eredményeképpen az Akuna a 2010-es évben bemutat egy innovatív termékcsaládot igen széles választékban.

Az egyes termékekben megtalálható Alveo gyógynövények nagy mértékben hozzájárulnak a bőr és a haj táplálásához, regenerációjához, gátol­ják a mikroorganizmusok szaporodását, harmoni­zálják a sejtek biokémiáját, tonizáló és nyugtató hatásúak.

 

Bez názvu-2

 

A CLEAR NATURE kozmetikum-család tulajdo­nosa a AKUNA BIO pecsétnek. Teljes mértékben megfelel az Akuna bio-szabványainak. Az Akuna Bio kozmetikumok maximálisan kímélik a kör­nyezetet és a fogyasztók egészségét. A gyártása természetesen megújított erőforrások segítségé­vel történik, amelyek nincsenek negatív hatással a környezetre. Ki van zárva, hogy a termékek SLS és SLES anyagokat, szintetikus szilikont, kőolaj­termékeket, szintetikus szinezékeket és más anya­gokat tartalmazzanak, amelyek negatív hatással lehetnek az egészségre és a környezetre, vala­mint nincsenek állatokon tesztelve. Ezen fontos – és egyéb más – követelmények betartását garan­tálja az AKUNA-BIO pecsét.

Karácsonyi csomag ajánlatunkban a következő termékek szerepelnek:

 

  • BIO Női tusfürdő és sampon 400 ml 
  • BIO Férfi tusfürdő és sampon 400 ml 
  • BIO Gyermek tusfürdő és sampon 200 ml 
  • BIO Női testápoló tej 200 ml 
  • BIO Sminkeltávolító tej 200 ml 
  • BIO Sminkeltávolító tonik 400 ml 
  • BIO Női intim kozmetikum 200 ml 
  • Ajándék Bio Kézkrém (balzsam)

 

A termékekről bővebben az alábbi linkre: CLEAR NATURE  kattintva tudhat meg.

 

A kedvezményes vásárlási feltételekről kérjen tájékoztatót az info@tonikum.hu e-mail címen vagy érdeklődjön telefonon a +36/30.345-5-345-ös telefonszámon.