«

»

ALVEO Az Állatorvosi Praxisban I.

Gyógyítás és megelőzés

Az Alveo egy holisztikus terápiás eszköz és lehetőség, amivel egyidejűleg több szervrendszerre lehet hatni, törekedvén a homeostazis biztosítására és támogatására. A készítmény 26 ismert gyógynövényből készül, annak nem szárított természetes kivonatából áll, ismereteink szerint nem okoz allergiát, 100 % -ban felszívódik, s nem túladagolható. Az Alveo összetevői komponensei:

/Aloe vera, Benedekfű, Centella, Cickafark, Csipkerózsa, Édesgyökér, Édeskömény, Ceyloni fahéj, Páfrányfenyő, Koreai ginzeng kivonat, Szibériai ginzeng kivonat, Észak-amerikai golgotavirág, Hólyagmoszat-Ír moszat, Kerti kakukkfű, Kardamom kivonat, Réti here, Levendula kivonat, Alfalfa kivonat, Kései meggy, Chilipaprika, Guarana kivonat, Fo-ti kivonat, Vizi kender, Orvosi tárnics, Zsurló kivonat/. Gyártja: Akuna Health Products, Inc.Canada, forgalmazza: Akuna HU Kft. Budapest.

Legelőször az onkoterápiában használták, ott vették észre, hogy elsősorban a kemoteápia következtében kialakult nem kívánatos hatásokat kiszűri és gyorsan segít helyreállítani az annyira áhított homeostazist, a sejtszintű kényes biokémiai egyensúlyokat. Az Alveo jelzi a szervezetben a kritikus gyengén működő pontokat, például a gyulladásos helyeken felerősödnek a tünetek,    gyulladásos gócok, törések, periostális érzékenység, arthrózisok, dysplasiák.

A kúra elkezdését követően, a felerősödött un. góctünetek elmúlnak /1-3 hét/ s határozott, egyértelmű javulás áll be. Humán megfigyelések szerint valamennyi, korábbi, fájdalmas, gyulládásos tünet jelentősen mérséklődik, vagy véglegesen elmúlik /rehab. Időtart: 2-4 hónap/ Fontos hangsúlyozni, hogy az esetlegesen felerősödő tünetek esetetén sem szabad a kúrát abbahagyni.!!

Az Alveo hatásmechanizmusának főbb területei:

1. A gasztrointesztinális rendszer

2. Méregtelenítés

3. A neurohormonális rendszer

4. Az immunrendszer

5. A keringési szervrendszer

A teljes cikk megtekintéséhez kattintson ide.