»

Alveo

alveo-300x280[1]

Alveo – a természet inspirációja

Növényi harmonizációs tonikum. Növényi alapú hatóanyagok ideális kombinációja, 26 gyógynövény kivonata, szőlő és mentol ízesítésben.

Az Alveo az energikus élet egyetlen erőforrása. Gyártási helye Kanada. Folyamatos fogyasztása esetén egyszerűen és hatékonyan biztosítja a szervezet teljességét. Értékes fitokémiai anyagokkal tölt fel, természetes anyagokat juttat szervezetünkbe, és a sejtstruktúránkat megerősíti.

Az alkoholmentes folyadék jól hasznosítható étrend – kiegészítő mindenki számára.

Antidopping tesztünk bizonyítja, hogy sportolók számára is ajánlott. Az Alveo Grape szőlőlé tartalmával, kellemes ízű, folyamatosan fogyasztható termék az egész család számára. Az Alveo Mint nagyon keresett a cukorbetegek és az emésztési problémákkal küszködők körében.Rendszeres használata esetén egyensúlyba hozza az egész szervezetet.  Az immunrendszer erősítésében döntő szerepet játszik a harmonizáló és tonizáló hatása.

 

Amit az Alveo nyújtani tud:

·         Nagyobb ellenálló képesség a terhelések és betegségek ellen

Az egész szervezetet megtisztítja, az immunrendszer funkcióját optimalizálja, antiallergén, véd a gyulladások ellen, antibakteriális és antivirális hatású.

·         Erősebb szív és egészségesebb erek

Segít az összes kardiovaszkuláris betegség megelőzésében, támogatja a szív működését, javítja a vérnyomást, biztosítja a jobb vérkeringést a hajszálereknél és csökkenti a koleszterin szintet.

·         Könnyebb emésztés és kiválasztás

Javítja az emésztő szervek funkcióját, szabályozza a vércukorszintet. Segíti a bél mikroflórájának, valamint a máj és az epehólyag működésének rendbe tételét, és stimulálja a vesék működését.

·         Rugalmasabb izmok és izületek

Antireumatikus hatású, megelőzi az artrózist – Artrózisban szenvedő betegeknél az izületeket borító porc elvékonyodik, töredezetté válik, majd lassan felszívódik. – Felgyorsítja és szabályozza az anyagcserét, csökkenti a hajszálerekben a ballasztanyagok tartalmát és a toxikus anyagokat, enyhe anabolikus hatású.

·         Jobb kondíció és kevesebb fáradtság

Biztosítja a szövetek jobb fejlődését. A potencia és reprodukciós képességet megerősíti, és segíti a tejsav gyorsabb feloldását és kiválasztását az izmokból.

·         A rák megelőzése

Antioxidáns tartalma segít megszüntetni a veszélyes szabadgyököket.

·         Tiszta fej, erős idegek

Biztosítja az agysejtek jobb oxigénellátását, a jobb koncentrálóképességet és a nyugodtságot. Stresszoldó hatással bír.

·         Hosszabb fiatalság

A sejtek szaporodásának támogatása révén gyorsabb a sebgyógyulás és a szövetek regenerálása. Lassítja az öregedést.

 

Alveo gyógynövényei és azok hatásai: