Bemutatkozás

Az Alveo alkotói

Dr. Sohrab Khoshbin,
Ph.D., M.Sc., D.Hom., D.Acu., C.H.T.

Az Akuna tudományos körének tagja, ő állította össze az Alveo receptjét. Doktorátust szerzett a táplálkozás, a kínai gyógymód, a herbológia és a homeopátia területén. Harminc évig kutatott a természetes gyógyító anyagok után és a gyakorlatban is alkalmazta őket. A kanadai főiskola holisztikus egészség alapítója Torontóban (The Canadian College of Holistic Health). Előadásokat tartott a Yorki Egyetemen, szerzője a „100 varázslatos gyógynövény“ (100 Magic Herbs) c. könyvnek, és gyakori vendége rádióműsoroknak.

Az elmúlt évtizedben klinikáján innovációs, kiegészítő gyógynövényeket és táplálkozási terápiát alkalmazott az orvosi gyakorlatában. Az életét a kutatásnak szentelte, így alakította ki a megfelelő feltételeket a természetes gyógynövény kivonatok gyártásánál, amelyek ma előkelő helyen vannak a nemzetközi piacon.

MUDr. Jaromír Bertlík, N.D.

Csehországban született. Általános orvosként végzett az olomouci egyetem orvosi karán. Kanadai elutazása előtt a moszti mentőszolgálatnál dolgozott, később a teplicei kórház nőgyógyászati és szülészeti osztályán volt orvos.

Kanadában kutatómunkát végzett neontológia, patológia és ECG szakterületén, az orvostudomány különböző területei iránt érdeklődött. A Sunnybrook Medikal Centre-ben működött, mint kutató asszisztens és a EEG laboratóriumában dolgozott. Ebben az időszakban Dr. A. J. Lewinsszel is együttműködött. Pár évig a torontói Siek Childrens Hospitalban is dolgozott az újszülöttek kutató részlegén Dr. John D. E. Barks oldalán.

A 80-as évek végén doktorátust szerzett a természetgyógyászati orvosi egyetemen Torontóban.

Jelenleg magánpraxist folytat, és hivatalos szakértőként adja meg a licenceket az alternatív gyógyászat területén,  saját klinikáján (Pinewood Natural Health Centre) Torontó mellett. A biológiai gyógyászat, a homotoxikológia hagyományos kínai és természetes gyógyászat szakértője. Ezenkívül előadásokat tart a kanadai természetgyógyászati intézetben. Kutatásokat végez a természetgyógyászat, a biológiai gyógyászat, homotoxikológia terén. A táplálkozás és az egészséges életmód tanácsadója. A rákkutatásnak és a krónikus megbetegedések problémáinak szenteli életét.

A Felügyelő Bizottság tagjai

Dr. Iman Navab, A.M.D., H.D.

A GMP és ISO 9001:2000 bizonylatok betartását felügyeli. Minőségi auditor és tagja az Akuna Health Products Inc. felügyelő bizottságának. A Canadian College of Holistic Health egyetemen szerezte doktorátusát alternatív, és természetgyógyászatból.

A gyógynövények, táplálkozási szokások és a hipnoterápia szakembere. Biogyógyászati terápiára szakosodott. Hisz a természetes gyógymódokban és a növények gyógyító erejében. A gyógynövények és a táplálkozás hatását kutatta a HIV vírussal, hepatitisszel megfertőződött és rákos emberek segítése érdekében. Több éves tapasztalatot szerzett a gyógynövényismeret tudományában. Ellenőrzi a természetes anyagok tisztaságát és a helyes gyártás folyamatát.

RNDr. Milan Fröhlich, Dipl. Pharm. RD

Szlovákiából származik. Biológia és matematika hallgató volt a kassai P. J. Šafárik Egyetem természettudományi karán. Tanulmányai elvégzése után a gyógynövények és természetgyógyászat területén dolgozott, gyógyteák és más gyógynövények kutatásával foglalkozott.

1999-ben tudományos fokozatot szerzett a biológia területén. Kanadába érkezésekor gyógyszertani technológiát tanult.

2004 óta az Akuna társaság tagjaként tevékenykedik menedzser pozícióban és a termék felügyeletével, vizsgálatával foglalkozik. Közreműködik az új termékek fejlesztésében és a dokumentumok felügyeletében az illetékes hivatalokkal. Egy kutatócsoport vezetője. A csoport genetikus készítmények fejlesztésével és optimalizálásával foglalkozik.

Termékek gyártása és fejlesztése
AKUNA Health Products Inc.
AKUNA Canada Inc.
5115 Satellite Drive, Mississauga
Canada, ON
L4W 5B6

Európai központja
Vídeňská 116, 61900 Brno
Cseh Köztársaság