«

»

Budai Kata 48 éves – Tatabánya

2008. augusztusától fogyasztom az Alveot. Napi egy mérőpohárral folyamatosan iszom a mai napig. Korábban más termékcsalád több termékét használtam.

1997. óta tartó gerincproblémáim miatt kerestem megoldást a gyógyszerek helyett. Két gerincsérv műtétem volt, a második után közölte az orvosom, hogy rendszeresen fogunk találkozni, mert ún. “fiatalkori porckorong-degenerációm” van, ezért bármikor kialakulhat a következő sérv. A szinte folyamatosan jelenlévő fájdalmaim Alveo fogyasztással megszűntek, mozgásom szabadabb lett. Műtét azóta nem volt.

Fémallergiával küszködöm fiatal korom óta. A szájüregben lévő króm-nikkel ötvözetű koronák lecserélésével, az amalgám fogtömések cseréjével ugyan csökkentek a tüneteim, mint viszketés, orrfolyás, de Alveo mellett megszűntek. Az arcbőröm simább lett.

Egy műtét előtti kivizsgálás során nőgyógyászom javaslatára elmentem az életem első mammográfiai vizsgálatára. Semmilyen tünetem nem volt, szűrővizsgálatnak indult. A jobb mellemben találtak egy 8-10 mm-es daganatra utaló elváltozást, amit a későbbi biopsziás vizsgálat is alátámasztott. Akkor még más termékekkel próbáltam megoldani, visszafordítani a folyamatot. Pár hónap múlva a kontrollvizsgálat stagnálást mutatott. Közben kezdtem el inni az Alveot. Négy hónap elteltével a következő kontrollvizsgálat negatív eredményt mutatott. (a mammográfiai lelet-sorozat meg van, bárkinek a rendelkezésére bocsátom)

Az alvászavaraim megszűntek, kevesebbet alszom. Nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Lelkileg is erősebbnek érzem magam még nehéz helyzetekben is. Lassan másfél éve nem voltam influenzás, semmilyen betegségem nem volt, gerincemet nem kellett műteni. Testileg, lelkileg hatalmas változáson mentem keresztül az Alveo segítségével! A családom is fogyasztja az Alveot.