«

Könyvajánló

Dr. Flórián Sándor : Gyógyulhatsz, ha akarsz!

Budapest, 2005

 

Ez a könyv a krónikus, degeneratív betegségekben szenvedőknek kíván segíteni azáltal, hogy konkrét kezelési sémát mutat arra vonatkozólag, hogy hogyan tudnak ezek az emberek saját maguk egyedül is tenni gyógyulásuk érdekében, kiegészítve ezzel az orvosok és a természetgyógyászok munkáját.

A könyv a holisztikus orvoslás szempontjait figyelembe vevő 90 napos egészségkúrát ismertet, amelyet a legtöbb beteg embernek érdemes végrehajtani, sőt azoknak is, akik még nem érzik betegnek magukat.

 

A szerző az elméleti alapok bemutatásán kívül a gyakorlatban leggyakrabban előforduló, legtípusosabb eseteket konkrét élettörténeteken keresztül mutatja be. Megismerkedhetünk többek között krónikus bélbetegségben, bőrbetegségben, izületi, nőgyógyászati betegségben szenvedő társaink kálváriájával, választ kaphatunk hajproblémáinkra, allergiás, asztmás betegségeink leküzdési lehetőségeire. A sikertelen fogyókúrák lehetséges okairól is olvashatunk.

 

A könyvben a hagyományos és alternatív orvosi diagnosztikai módszereken kívül szó esik az elkülönítő diagnosztikai tevékenység szépségeiről és nehézségeiről, illetve arról az alternatív terápiáról, amelynek alapját a méregtelenítő módszerek, csúcspontját pedig a homeopátia jelenti.

A mű megismertet a bélflóra jelentőségével és helyreállításának módszereivel, olvashatunk a candidiázis és egyéb fertőző betegségek diagnosztikájáról, hagyományos és alternatív orvosi kezelési lehetőségeiről.

 

Az egészség megőrzése és helyreállítása minden ember számára elérhető, de az első lépés megtétele a legnehezebb. A könyv ehhez nyújt hathatós segítséget mindenkinek, aki felelősséget érez saját maga és embertársai egészségéért.

Hasznos olvasmány betegeknek és gyógyítóknak egyaránt.

 

Ára: 2500 Ft + postaköltség