«

»

Kovács László 48 éves – Tata

Több éve küszködtem cukor problémával és ennek a megoldását találtam meg az ALVEO-ban. Nem volt egyszerű a kezdet, mert racionális emberként csak ritkán hiszek a csodákban, én inkább a “Hiszem, ha látom” kategóriába tartozom. A kezdeti szkepticizmusomat Dr Flórián Sándor barátom oldotta fel azzal, hogy ajánlotta a fogyasztást, miután tanulmányozta  a szer összetételét.Ha nekem előre valaki azt mondja, hogy gyógyszeres kezelés nélkül egy természetes szer használatával 40-45 %-ot csökken a vércukorszintem és ezzel majdnem eléri a normális határértéket, bizonyára nem hittem volna el. Most már több, mint 14 hónapja fogyasztom az Alveo-t és 60 nap után  a kiinduló 11,9-es értékről 7.0 alatt stabilizálódni látszott a vércukorszintem. Ezen időszak alatt a legalacsonyabb mért érték : 6,2 mmol/l

Ez természetesen az első időben napi mérésekkel kontrolláltam is, amit a fenti linkre kattintva megtekinthet.Több hónapon keresztül nem figyeltem oda az étkezésemre, így a vércukorszintem stabilan beállt a 7.0 és a 8.0 mmol/l közé. 2009 elején tudatosabban figyeltem az étkezésemre, így néhány kilótól megszabadulva és folyamatos Alveo fogyasztása mellett nagy örömömre több alkalommal mértem 5.2 mmol/ l körüli értéket.

Az alábbi problémáim oldódtak meg vagy csökkentek az elmúlt több, mint egy év alatt:

  • Sok alkalommal küszködtem gyomorégéssel, ami kb a 3.-4. hónap után szinte teljesen elmúlt, most már nagyon ritkán jelentkezik.
  • Előfordult, hogy időjárási front előtt vagy után egy kis fejfájást régebben gyógyszerrel csillapítottam, mert ugye azért férfiból vagyok és szenvedni kicsit sem szeretek. Az elmúlt 4 évben egy fájdalomcsillapítót sem vettem be, inkább emeltem a napi adagot 1 kupicával.