«

»

Mastervit

Multivitaminos ital növényi kivonatokkal

 

mastervit[1]Vitaminok + megelőzés

A Mastervit –  folyékony étrend-kiegészítő, melyet Kanadában gyártanak – egyes összetevői aktívan erősítik a szervezet immunrendszerét, jótékonyan hatnak az emberi szervezetben lejátszódó folyamatokra és könnyen szívódnak fel.  A B-komplexnek köszönhetően fontos segítséget nyújt az emberi test minden szervének a megfelelő működéshez.

A Mastervitben található gyógynövények és vitaminok, valamint azok hatásai

 

M_01_Echinacea_purpurea[1]A bíborlevelű kasvirág természetes antibiotikum. Véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert. Eltávolítja, és ugyanakkor megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, gombákat, és még további betegségeket okozó mikrobákat. Segít a felfekvések, régi sebek, ekcémák, sebhelyek és gennyes sebek gyógyításában. Hatékonyan segíti a meghűlés és a nátha kezelését.

 

csudfuA csüdfű vagy más néven bókafű javítja az általános egészséget. Vízhajtó hatása van, méregteleníti a szervezetet és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. Védi a májat, kedvezően befolyásolja a lép működését. Védi a légutakat a fertőző megbetegedésektől. Megelőző hatású a szívbetegségekre. Növeli a védekezőképességet és a szervezet vitalitását.

 

mariatovisA máriatövis igen hatékony, és gyorsan segít a máj sejtjeinek regenerálódni, melyeket egyúttal véd a káros anyagokkal szemben. Csökkenti a gyógyszerszedés következtében bekövetkező májkárosodás veszélyét. Segít az epekő keletkezésének megelőzésében és a gyógyításában is. Javítja az étvágyat, és támogatja a megfelelő emésztést.

Enyhe görcsoldó és lázcsillapító hatású.

Mik azok a vitaminok?

A vitaminok az egészségünk alapkövei.  Olyan szerves anyagok, melyek fontosak az emberi szervezet működéséhez.  Segítenek megtartani az anyagcsere egyensúlyát a testben, elengedhetetlenek a szervek és szövetek helyes működéséhez, jelentőségük van a reprodukció és a növekedés során is. Tehát olyan szerves részei a táplálkozásnak, melyek nem építőanyagok, nem energiaforrások, de az élet, az egészség, a szervezet növekedése és működése számára elengedhetetlenek. 

C vitamin – aszkorbinsav, 100 mg
Aktiválja az összes sejt tevékenységét, segíti a sebek begyógyulását; a csont, a fog, a porc és az erek képződését és megújulását, jelentősen erősíti az immunrendszert. Erős antioxidáns.

B3 vitamin – (niacin, 25 mg)
Elengedhetetlen a nemi hormonok képződéséhez, az agy és az idegrendszer működéséhez, csökkenti a magas vérnyomást, enyhíti a migrént, segíti az emésztést.

B2 vitamin – riboflavin, 10 mg
Nélkülözhetetlen a zsír, fehérje és a cukoranyagcseréjéhez, segíti a növekedést, véd a daganatok ellen, feltétele a reprodukáló képességnek, erősíti a látást.

B5 vitamin – pantoténsav, 10 mg
Irányítja a zsíranyagcseréjét, fontos az idegi ingerek átvitelénél, erősíti az immunrendszert, befolyásolja a haj és a bőr minőségét, tompítja a stresszt, védi az ereket.

B6 vitamin – piridoxin, 10 mg

Szabályozza a fehérje- és zsíranyagcserét, erősíti az immunrendszert, csökkenti a változókor problémáit, gyógyítja a cukorbetegséget, véd a daganatok ellen.

B1 vitamin – thiamin, 7 mg
Kulcsszerepe van a cukoranyagcserében, elengedhetetlen az idegrendszer működéséhez, biztosítja a vérkeringést, segít a szívbetegségek gyógyításában.

B9 vitamin – folsav, 200 μg
Szükséges a vérsejtek képződéséhez, akadályozza a degeneratív megbetegedések kialakulását, csökkenti a fájdalmakat, befolyásolja a magzat növekedését.

H vitamin – biotin, 150 μg
Fontos a zsír és fehérje anyagcseréjéhez, befolyásolja a bőr minőségét, gátolja a hajhullást és az őszülést.

B12 vitamin – 25 μg
Fontos elem az idegrendszer működéséhez és a DNA képződéshez. Javítja a memóriát és a koncentrálóképességet. Támogatja a vérképzést, véd az allergének és toxinok ellen, feltétele a magzat egészséges fejlődésének.

A vitamin – retinol, 450 μg
Segíti a csontok, a fogak, a haj és a bőr növekedését és regenerálódását, gyógyítja sebeket, regenerálja a szem, a száj, az emésztő- és légzőszervek, valamint a nemi szervek nyálkahártyáját, erősíti az immunrendszert, biztosítja a spermaképződést és a menstruációs ciklus normális lefolyását.

E vitamin – tokoferol, 50 mg
Elengedhetetlen a véralvadáshoz, hatással van a termékenységre és a potenciára, segíti a nemi mirigyek működését. Erősíti az immunrendszert, hatékony antioxidáns, csökkenti a vérnyomást, részt vesz az izmok és további szövetek megújításában és növelésében.