«

»

Méregtelenítő tapasz és folyékony C vitamin

Végre Magyarországon is kapható az Aku C vitamincsalád új tagja.

Ezzel egy időben jelent meg a Take a Plaster méregtelenítő tapasz, amely használata erősíti az immunrendszert, csillapítja a fájdalmat, javítja az alvás minőségét és elősegíti az anyagcserét.

Take a Plaster

2-ks-take-a-plaster-detoxikacni-naplast- A faecet tapaszt arra fejlesztették, hogy segítse a szervezet revitalizálását, jobb egészségi állapotot és hosszabb életet garantáljon. A faecet tapasz teljes mértékben természetes, biztonságos és könnyű a használata.

Fő összetevők

Faecet

A faecet javítja a vér áramlását és ozmó­zishatás révén elősegíti a méreganyagok sejthártyán keresztüli áramlását, amelynek során jelentős mértékben eltávolítja a káros anyagokat a talp pórusain keresztül. A faecet emellett képes eltávolítani a méreganyagokat a duzzadt testrészekből, illetve egyéb duzza­natokat okozó problémákat is enyhíteni.

Bambuszecet

A bambuszecet a bambusz elszenesedésének egy rend-kívül ritka és értékes mellékterméke.

Kimagaslóan jó elnyelő- és sterilizáló-képes­séggel rendelkezik. Ráadásul a bambuszecet állítólag háromszor olyan hatásos, mint a faecet. Kedvező gyógynövény tulajdonságait az emberi szervezet káros hulladékanyagainak eltávolítására használják.

Turmalin

A turmalin – stabilizáló és tisztító tulaj­donsága révén – szállítja a fertőtlenítő és felszabadító energiát a teljes idegrendszer számára. A termékben a turmalin eltávolítja a lerakódásokat, illetve javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ennek következtében a turmalin ugyancsak hatásos a stressz enyhítésében, az életerő fokozásában és az immunrendszer erősítésében.

További összetevők:

Dextrin, páncél por, C-vitamin, növényi rostok.

Az Akuna vitamincsaládja új taggal bővült. Bemutatjuk az Aku C-t.

akuc[1]Az Aku C hatása

• A C-vitamin nagyon fontos az egészséges szövetek kialakulásához és fenntartásához, szintben tartja az ínszalagot, inakat, porcokat.

• Erősíti a hajszálereket, ereket és a sejtfalakat, nélkülözhetetlen a kollagén és a kötőszövetekben tartalmazott fehérje létrehozásában

• Jelentősen erősíti az immunrendszert, gyorsítja a gyógyulást

• Javítja a szervezet védelmét a fertőzésekkel, vírusokkal, toxinokkal szemben, és ezért nagyon fontos szerepe van a megfázás, légúti fertőzések és asztmás meg­betegedések megelőzésében és kezelésében.

• A C-vitamin nagyobb mennyiségben gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását, amelyek a szervezet reakciói lehetnek a pollenekre, atkákra és más allergénekre, csökkenti az allergiát

• Mint antioxidáns véd és megelőzést nyújt a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen, fenntartja az erek rugalmasságát, szabályozza a koleszterin szintet

• Elősegíti a vas felszívódását a táplálékból

Összetevők:

víz, vörös áfonya lé, gránátalma kivonat, C-vitamin – aszkorbin sav, gránátalma aroma, szukralóz édesítőszer