Üzleti lehetőség

Tisztes átlagon felüli jövedelem lehetősége!

 

Sokáig nem került fel semmilyen információ az Üzleti lehetőség fülre. Tettük ezt azért, mert elsősorban a termékeknek az Alveo családnak ( Alveo – Pinky – Mastervit – Onyx Plus) kell bizonyítania a prevencióban és a kisebb nagyobb egészségi problémák megoldásában és csak ezt követően beszélhetünk üzletről.Természetesen, mint minden hálózatos értékesítési struktúrával működő szervezetnél az Akunánál is van marketing terv.

Ez biztosítja a számunkra a kiszámítható biztos hátteret a munkánkhoz. Megismerve több cég javadalmazási lehetőségeit ez egy egyszerű és jól nyomon követhető rendszer, nem utolsó sorban pontosan fizetnek a magyar adózási jogszabályok teljes figyelembe vételével.

Több helyen azt tapasztaltam, hogy a hálózatos értékesítés ajánlásakor nagy pénzekről beszélnek kis befektetett tőkéről és időről szólva.

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy ennek csak a fele az igaz: kis indulótőke.

A másik feléről az a véleményem, hogy komoly pénzek eléréséhez rengeteg munkát és energiát kell befektetni.

Ez a befektetés elsősorban egy saját döntést igényel, hogy mit akarok kezdeni ezzel a lehetőséggel? Ha a döntés megszületett már csak célokat kell kitűznöm magam elé:

Az egy éves tapasztalatom azt mutatja, hogy az Alveo-t fogyasztók közül elsősorban három motivációs eszköz szerepel:

 

  • Saját fogyasztás az egészség megóvására vagy visszaszerzésére
  • Saját fogyasztás beleértve a családot a lehető legkedvezőbb áron
  • Pénzt keresni az üzletből fogyasztás mellett

 

Mindhárom motivációs eszköz tiszta világos racionális döntéshozatalon alapul.

Az első szempont alapján a hitelesség és a személyes referenciák játsszák a fő szerepet.

A saját fogyasztás kedvező áron kategóriát meg kell tanulni, melyhez kollégáim segítséget adnak. A harmadik a legegyszerűbb és egyben a legbonyolultabb is.

Pénzt keresni, de hogyan?

Több, mint 18 éve foglalkozom szervezetek fejlesztésével-tanácsadással de sajnos még ezalatt az idő alatt nem sikerült megtalálnunk a „ bölcsek kövét”. Ha valaki megtalálta volna, az azonnal jelezze nekem is.

A hálózati értékesítés az egyedüli lehetőség arra, hogy a benne dolgozók önzetlen segítséget kaphassanak a vezetőiktől. Ez a segítség „sajnos” nem az emberbaráti szeretetről, hanem a kőkemény üzletről szól, mert ezt diktálja mindenki üzleti érdeke.

Ha e mellé barátság és önzetlenség is társul az nem a véletlen műve, ezt a csoportban lévő emberek irányítják.

 

Végül, de nem utolsó sorban megismételem azt a megállapítást, hogy itt a komoly legális jövedelemhez való jutáshoz rengeteg munka, elszántság, alázat és célok szükségesek.

 

A marketing terv egy eszköz ennek eléréséhez, amit kollégáim és én szívesen megosztunk Önnel  egy személyes beszélgetés alkalmával.